U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Over ons

Met 40 jaar ervaring heeft Immo De Groote alle troeven in huis om u eerlijk en kwalitatief bij te staan in alle domeinen van vastgoed.
 

Verkoop

De verkoop van uw huis of appartement begint met een gratis schatting. Wij komen bij u langs voor meer uitleg en een gratis waardebepaling. Dankzij onze lokale marktkennis, actuele marktcijfers en een jarenlange ervaring kunnen wij uw eigendom op de juiste manier in de markt zetten.
 

Verhuur

U wilt uw appartement of huis verhuren? Immo De Groote verzekert u de perfecte opvolging van A tot Z.
Hoe vind ik een goede huurder? Welke huurprijs kan ik vragen? Hoe stel ik een huurcontract op? Wat zijn mijn rechten en plichten? …. Het zijn maar enkele vragen die de kop opsteken wanneer u uw woning wilt verhuren.
Het zoeken van een huurder en het voldoen aan de nodige formaliteiten is geen eenvoudige klus. Het verhuren van uw huis vraagt de nodige expertise. Ons advies is om niet zelf op zoek te gaan naar een huurder, maar een beroep te doen op een gespecialiseerde makelaar die de nodige kennis en inzichten heeft. Begeleiden is bij ons vanzelfsprekend, uw huis verhuren is onze zorg. Vanaf het eerste gesprek tot aan de afhandeling en zelfs daarna, verzorgen wij voor u alle afspraken, bezichtigingen, onderhandelingen en contracten. Kortom, alles wat nodig is voor een snelle en correcte verhuur van uw woning.
 

Rentmeesterschap

Eigendommen verhuren heeft veel voordelen maar brengt vaak ook zorgen met zich mee ...
Immo De Groote kan u ontzorgen op vlak van administratief, financieel en technisch beheer.
 

Syndic

Als syndicus staan wij in voor het dagelijks beheer van verschillende mede-eigendommen. Onze missie is om u te ontzorgen op administratief, technisch, financieel en juridisch vlak.

Terug naar boven
Sluit menu NV Zakenkantoor De Groote